bakgrunnsbilde flekkbakgrunnsbilde flekk
seier løpe-pt coaching trening

Priser

Før du vurderer om prisene våre er greie, bør du vite hva du får:

I løpet av en uke, bruker jeg garantert i snitt flere timer på deg, i praksis ubegrenset antall, med coaching og kunnskapsoverføring, medregnet et alltid tilpasset, oppdatert og skreddersydd program. Jeg kan ikke jobbe for 150 kr timen, liksom, så skal du har kvalitets-coaching, kan det ikke koste 6-700 kr pr mnd. Egentlig burde prisene faktisk vært høyere. Men siden jeg fordeler jobbingen fra 8-23.00 og 24/7, inklusive helligdager, og trening er noe jeg brenner for, og elsker å jobbe med, går det greit å jobbe så mange timer som jeg må, for å få et levebrød.

Jeg har tak på antall utøvere, for å kunne ha verdens beste oppfølging! Det er viktig for meg, fordi jeg blir mye gladere og lykkeligere av fornøyde utøvere, enn av mye penger på konto.

Medlemmer av Kondis innrømmer vi 20 % rabatt. Omregnet til pr uke kan du å denne gode coachingen og verdens beste oppfølging, for så lite som 541 kr pr uke. Siden du samtidig blir umerkelig opplært i effektiv trening og i å sette opp treningsprogram, er dette en investering for livet, i hvert fall løpelivet. Du vil bli i stand til å styre treningen din selv veldig mye bedre, allerede etter 6-12 uker med PG Treningslab.

Det er lov å skifte pakker underveis; å gå fra for eksempel 6 ukers og til 1/2-års pakke, og da reduserer jeg prisen på den den første 6-ukers perioden til halvårs-månedspris.

Tjenesten blir fakturert uten moms, da dette er et kurs i å trene, uten at du bruker tid og krefter på det, samtidig som du får oppleve kunnskapen i praksis, og erfare at det vanligvis virker meget bra! Kurs er momsfritt.

Vi kan avtale etterskuddsvis månedlig betaling, eller andre modeller. Én utøver som har ½-års avtale, ville betale hele beløpet forskuddsvis i en engang. Men de fleste har vi fakturert ca. 2. hver måned etterskuddsvis.

Vi er fleksible på å tilby ulike modeller på forespørsel. PG har i dag flere utøvere som avsluttet samarbeidet, og som har kommet tilbake etter et år eller to på egenhånd, og ville inn igjen. Noen av dem har da ønsket helårs-avtale. En utøver har vi hatt i 4 år uten stans til full pris, og flere har vi coachet i et år og mer.

  • De fleste som ønsker løpe-PT er medlem, så vi oppgir de rabatterte prisene. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn, det anbefales! Det koster kun 616 kr pr år.

Løpecoaching

Løper klar til å løpe

PT-Pakker

Komplett løpe pakke - 1/2 år m/ 20 % Kondis-rabatt: 2163 ,- pr mnd. Ikke Kondis medlem: 2704 pr mnd,-
Komplett løpe pakke - 6 uker m/ 20 % Kondis-rabatt: 2330,- pr mnd. Uten Kondis-rabatt: 2912 pr mnd ,-
Se løpe pakkenegå videre til om pt pakkene

Sykkelcoaching

Mann på sykkel

PT-Pakker

Teknisk - 2 måneder m/ 20 % Kondis-rabatt: 560,- pr mnd ,-
Rittforberedelser - 2 måneder m/ 20 % Kondis-rabatt: 560,- pr mnd,-
Treningspakke - 2 måneder m/ 20 % Kondis-rabatt: 1920,- pr mnd,-
Komplett sykkel pakke - 2 måneder m/ 20 % Kondis-rabatt: 2720 pr mnd ,-
Treningspakke og teknisk - 2 måneder m/ 20 % Kondis-rabatt: 2280,- pr mnd,-
Se sykkel pakkenegå videre til om pt pakkene