bakgrunnsbilde flekkbakgrunnsbilde flekk
folk løper mot mål på en solskinnsdag

Coaching

Veldig mange blir slukt av livet; jobb, familie og annet, og mange har stillesittende arbeid i dag. I en travel hverdag passer det gjerne dårlig å møte opp i treningsgrupper eller idrettslag. Alternativet er å trene mye alene, med start hjemmefra. Da er det lett for at trening blir nedprioritert, kroppen forfaller og man møter alderdommen i dårlig forfatning. Da blir det ikke ikke mye å gå på styrke- og kondisjonsmessig, for å kunne være en oppegående 70, 80 eller 90-åring.

Det er utrolig hvor mye mer man kan få ut av livet når man er opplagt, frisk og kondisjonssterk! Det er en av flere årsaker til at mange har opplevd at det er meget vel anvendte penger å investere i samarbeid med PG Treningslab!

Flere og flere oppdager hvor viktig det er å holde kroppen i form, og hvor god hjelp det er å ha en god coach ved sin side. Profesjonell coaching av løpere er derfor blitt mer og mer ettertraktet blant vanlige mosjonister.

Trening over tid fører gjerne også til gode vaner og en slags avhengighetsfølelse av å trene og å være i form. Synergier som at man blir mer opplagt, og faktisk også smartere i hodet av å trene, er også vel verd å ta med! Det kan gi bedre stilling og bedre lønn i arbeidslivet.

God treningsplanlegging hjelper garantert mot passivitet, og det øker sjansene komme i bedre form, og å nå hårete mål!

Mange utøvere i PG Treningslab tilbakemelder ofte hvor deilig det er å få treningsprogram for nye uker tilsendt på mail! Det er så lett å motivere seg til å få gjort treningen når de får program, kontinuerlig oppfølging, motiverende råd og kunnskap om trening og om virkningen av de ulike øktene. Og det er svært mye mer motiverende når de opplever fremgang og har tro på at det de gjør, virker!

Når de trener med PG Treningslab, opplever de at det var feil at de ikke hadde tid til å trene. Det blir gøyere å trene. Det blir mer sosialt og mindre ensomt, å sparke ball med en god coach. Vi får tid til det vi har lyst til, når det bare handler om i snitt kanskje 40 eller 60 minutter for dagen.

PG sa en gang i et intervju med Dagens Næringsliv at «Det finnes tusen unnskyldninger for ikke å trene. Jeg bruker ingen av dem». Dette ble plukket opp av bladet Kondis, de tok det inn i «Sitatet» i en utgave.

PG Treningslab hjelper utøvere til å ha lyst å trene, rett og slett. Og selvfølgelig hjelper vi utøvere til bedre resultater.

Å bli med i PG Treningslab er en investering for livet – det er virkelig sant! Det å lære så mye om trening og treningsglede på en så enkel, interessant og inspirerende måte, skaper motivasjon og livskvalitet! At du som utøver blir undervist i stedet for bare å få instruksjoner, betyr at du forstår formålet med hver økt, og da er det lettere å være disiplinert når det gjelder optimal utførelse. Det blir også lettere å tro på at treningsopplegget skal bli suksess. Jeg er overbevist om at denne forståelsen og troen har vært viktige årsaker til at så mange utøvere i PG’s Treningslab virkelig har opplevd stor fremgang og suksess!

PG og Christian brenner for dette, og ønsker at dette skal utgjøre mer og mer av deres arbeidsdag. PG har en forlagsvirksomhet med bladproduksjon og journalistikk ved siden av. Det utgjør nå ca. en halv arbeidsdag. I en årrekke utgjorde det 1,5 arbeidsdager – altså mye overtid. Christian jobber foreløpig full stilling. Men han elsker å bruke fritiden sin på sykler, så det går veldig bra. På sikt er det vår drøm å kunne leve av dette fullt ut.

Straks du har bestemt deg, skjer følgende videre: Da sender vi deg et grundig utøverintervju. Du svarer på det du vil og kan svare på, og så er vi i gang. Vi sørger slik for å bli godt kjent med treningsbakgrunn fra barnsben av, målsettinger, totalbelastning i hverdagen med jobb, familie og annet, personlige rekorder, eventuell skadehistorikk og mye mer. Videre lager, utvider vi og endrer programmet kontinuerlig, svarer grundig på henvendelse / underviser i treningslære, gjennomgår treningsrapporter, tar kontakt online og følger opp og sjekker status på treninger og konkurranser underveis, holde utøveren motivert og inspirert, får ut instruksjons- og motivasjons-e-poster, m.m. Utøverintervjuet er et glimrende verktøy for å skreddersy et individuelt tilpasset treningsprogram, som blir skreddersydd underveis.