bakgrunnsbilde flekkbakgrunnsbilde flekk
to menn på sykkel i fjellet

Om Oss

Per Gunnar Alfheim (PG) og Christian Kirkefjord, er coacher med hvert sitt spesialfelt: Langdistanseløping og sykling. Sammen tilbyr de coaching som garantert vil får deg i bedre form, hvis du føler at formutviklingen har stoppet opp. Begge er svært engasjerte og kunnskapsrike innen treningslære.

PG er en enormt rutinert løper etter 29 år med aktiv langdistansløping. Blant annet har han løpt i snitt 5,17 maratoner pr år på de 29 årene – 150 totalt. I tillegg har han løpt 49 ultraløp, med en snittlengde på drøyt 11 mil i snitt, der det lengste er 315 km non-stop. Han har flere pallplasser og seire både nasjonalt og internasjonalt på maraton, 100 km og 24 timers løp, og også i kortere løp nasjonalt.I januar 2015 etablerte han PG Treningslab som en avdeling i sitt personlige firma.

I 2019 tok Christian Kirkefjord kontakt og tilbød sine tjenester. Dermed er sykling også integrert i PG Treningslab. Dette betyr blant annet at vi nå også kan coache triatlonutøvere på løpe- og sykkeldelen.Christian er et universal-geni når det gjelder sykling – både treningsmessig, sykkelteknisk og når det gjelder rittdeltakelse.Han har bygget sykler selv siden han var 12 år, og han vant sitt første sykkelritt som 13-åring. Som 14 åring ble han norgesmester i skiskyting! Som voksen har han vunnet EM i rafting og syslet med det som er av ekstremsporter både til lands, vannet og i luften.

Mye av karrieren hans har blitt stoppet på grunn av stygge skader fra snøskred og annet relatert til ulike sportsaktiviteter. Dermed har blitt forhindret i å nå helt opp i Norgeseliten i voksen alder.

Du kan lese mer om begge to under «Løpetreneren» og «Sykkeltreneren» under her.

Når du har oss som online coach, får hver eneste trening en mening. Målet er at du skal få optimalt igjen for hver eneste treningsøkt. Du lærer hvordan du skal sette opp et optimalt treningsprogram.

At du samtidig praktiserer programmet, er et viktig element i undervisningen. Samtidig som du erfarer programmet på din egen kropp, underviser vi parallelt i treningslære; du får forklaringer på hvorfor vi gjør sånn og sånn, og hele gruppen får jevnlige e-poster med viktige spørsmål og svar innen treningslære. Slik blir det morsommere og mer motiverende å trene! Dette er rett og slett et kurs i hvordan du skal trene optimalt, slik at du blir selvhjulpen videre.