bakgrunnsbilde flekkbakgrunnsbilde flekk
Løper klar til å løpe

Løpecoaching

Coachingen inkluderer:

Et individuelt, 6-ukers eller ½-årlig «skreddersydd» nøye tilpasset treningsprogram, som optimaliseres og tilpasses også underveis

En coach som er tilgjengelig for spørsmål til og med på 17. Mai og på julaften.

Tett, personlig, motiverende undervisning i kunsten å trene. PG vil ofte sjekke inn hos deg på e-post, og følge nøye med deg.

Et sosialt og inspirerende forhold til en entusiastisk og inspirerende coach.

Et coaching-opplegg som virkelig er et kurs i det å trene riktig og å sette opp et godt treningsprogram, både teoretisk og i praksis!

For deg vil dette bety:

Et treningsopplegg som er nøye tilpasset ditt liv, og som vil gi deg optimalt utbytte av den tiden du ønsker å bruke på trening.

At du daglig har en trener og venn du kan «sparke ball» med, og som følger deg tett opp, og holder deg i gang på en inspirerende måte.

En mye morsommere, mer motiverende og mer sosial treningshverdag, der treneren hjelper deg til å forstå hensikten med hver eneste økt.

Et strukturert treningsopplegg, der du gradvis blir bygget opp med lav skaderisiko.

Undervisning om alt som er treningsrelatert, og der du etter behov kan få lære om for eksempel kosthold, skader, gjennomføring av løp (forberedelser, disponering, ernæring), osv.

Mange utøvere i PG’s Treningslab har hatt oppsiktsvekkende fremgang i løpet av bare 4-9 måneder, og dette kan skje med deg også!

PT pakker

Komplett løpe pakke - 1/2 år

dame løper i fjellet foran solnedgangen
Beskrivelse
  • Passer for: Nybegynnere, mosjonister, supermosjonister og eliteløpere, i alder fra 16-80 år
  • 20% rabatt for medlemmer av Kondis!
15600,-

Komplett løpe pakke - 6 uker

Mann knyter joggeskoene på fortauet
Beskrivelse
  • Passer for: Nybegynnere, mosjonister, supermosjonister og eliteløpere, i alder fra 16-80 år
  • 20% rabatt for medlemmer av Kondis!
4200,-
kvinne løper i mål med hendene i været

Bestilling

Kundeomtaler

Gøran IsaksenGøran Isaksen

Per Gunnar har med sine kunnskaper og erfaring bidratt til å øke min forståelse for aerob trening. Han har svart på mine utallige spørsmål med stor klokskap og entusiasme hver gang. Jeg vil absolutt anbefale Per Gunnar som coach og motivator, både for mosjonister og eliteutøvere.

Jonathan WaatevikJonathan Waatevik

18 uker med PG’s treningslab har resultert i forståelse av hvordan trene riktig og gitt meg nødvendig kunnskap til å kunne fortsette i perioder på «egne bein». Dette er en en investering og samarbeid som anbefales på det sterkeste.

Arild HaugenArild Haugen

Målet mitt i Berlin 2018 var å debutere på 3:20 i mitt 54. år. Jeg syntes det var uvirkelig å skulle kunne løpe så fort, så lenge. Men da dagen kom, fikk jeg en uforglemmelig opplevelse der jeg uten særlige problemer løp i mål på 3:14. Jeg er overbevist om at det var PGs treningsopplegg og involvering som gjorde dette mulig.

Les mer fra omtaler