bakgrunnsbilde flekkbakgrunnsbilde flekk
Løpe PT online coach

BEDRE TIL Å LØPE? GØYERE LØPEHVERDAG? JEG HAR SPISSKOMPETANSE PÅ ULIKE MOSJONISTER, OG TAR JOBBEN!

Jeg elsker jobben min! Elsker å hjelpe mosjonister og supermosjonister til å lykkes med sine mål! Elsker å dele av mine kunnskaper om løpetrening!

Selv om jeg selvsagt kunne mye om trening da jeg gjorde det til profesjon, gikk jeg til oppgaven med stor ydmykhet: Jeg visste at generell kunnskap om trening på elitenivå, ikke er nok: Her skulle treningen tilpasses hverdagen til mosjonister, som i seg selv krever en annen tilnærming, siden mosjonister ikke er proffer, som bare trener, hviler, sover, spiser og har daglig apparat med fysio og annet team rundt seg. Mye er mer ensartet med eliten. Ulike forutsetninger er også tjent med ulik tilnærming: Ulikt kjønn, ulik alder, ulik treningsbakgrunn, ulikt talent og ulike jobb-belastninger. Ulike hverdager. For eksempel kan jeg ikke bruke helt samme oppskrift på en 60 åring som på en 30 åring. Og kvinner er forskjellige fra menn; er det noe å hente der?

Jeg tror en viktig grunn til at jeg har lykkes, er at jeg har møtt de utfordingene disse forskjellene utgjør, med stor nysgjerrighet og ydmykhet. Derfor er jeg utvilsomt en bedre coach nå enn jeg var da jeg startet i 2015. Jeg har utviklet spisskompetanse på trening av mosjonister i alle "fasonger".

Jeg har helt fra jeg startet som løpe-PT satset mer på kvalitet enn på kvantitet: Jeg tar ikke inn mange om gangen. Det er viktigere for meg å ha et antall, som jeg kan ha kontroll på uten stress, og være der for 24/7. Jeg blir mer glad av å bidra til gode resultater, og ha fornøyde utøvere, enn å tjene masse penger. God kommunikasjon og oppfølging er en viktig nøkkel til fremgang og gode resultater.

Jeg har delt flittig av min løpekunnskap siden 90-tallet. Det var først i januar 2015 at jeg gjorde det til en del av mitt levebrød, og siden det, har det knapt gått en eneste dag uten at jeg har vært innom coachingen, inklusive helligdager. Til og med en og annen besvarelse på spørsmål på 24. desember og 17. mai, har forekommet.

Nå har jeg kapasitet til å ta inn noen flere utøvere. Hvorfor ikke prøve en periode på 6 uker, og så forlenge hvis du føler det beriker løpehverdagen din? Jeg kan så å si garantere deg at det blir investering for livet – og for et bedre, mer givende og gøyere løpeliv!

Jeg har lite utskiftning i PG Treningslab: De fleste jeg trener blir værende lenge. Jeg har en utøver som jeg har trent siden 1/1-2018 – altså i snart 3 år! En annen har jeg trent siden mai 2019. Flere utøvere har sluttet etter et halvt år, og så kommet tilbake. Det er ikke tvil om at de som begynner hos meg, synes de får en mer givende løpehverdag. Det er gøyere å ha en personlig trener som kan veilede, inspirere og gi rikelig med ros, når det blir fremgang, og muntre opp når det butter. Og det blir mer meningsfullt, når du skjønner hensikten med hver eneste treningsøkt. Jeg tilfører deg kunnskap nesten uten at du merker det, siden det skjer parallelt med praksis fra løpeprogrammet ditt. Da blir det så lettfattelig og interessant. Det blir som et kurs i løping, uten at du trenger å anstrenge deg. Noen av de som opp igjennom har sluttet, og siden kommet tilbake, sluttet gjerne fordi de hadde lært så mye at de kunne styre treningen bra selv. Da de kom tilbake, var det i stor grad fordi de savnet den tette oppfølgingen, sparringen, motiveringen og det å få skreddersydd program som ble optimalisert fortløpende.

Jeg lager programmene fra 6 uker til flere måneder fremover, alt ettersom, men jeg endrer, justerer og tilpasser programmene ofte ukentlig. Utover 6 uker, blir det i første runde en grov-plan. Nøl ikke med å kontakte meg – helt uforpliktende. Her er ingen spørsmål for dumme, det er bare dumt ikke å spørre. 🙂