bakgrunnsbilde flekkbakgrunnsbilde flekk
WAVA alderskorrigering setter prestasjonen i perspektiv.

ENDA EN SUKSESSHISTORIE!

Haugen trente veldig lenge etter et tøft program fra meg, tøff grunntrening, og var mye sliten og tung i beina i prosessen, og hadde lenge lite fremgang. Men så, i februar i år, begynte det virkelig å løsne og å betale seg! Og siden har det bare gått en vei. Og i Perseløpet den 18. oktober, suste han inn til 3:01:04, i et løp der vind garantert ødela for sub 3 timer! Det gir ham 4. plass på veteranstatistikken i år. Det tok 2 år og 10 måneder for ham å endre status fra god mosjonist til supermosjonist. Det tar tid å bygge, solid, god grunnform og kondisjon. Tiden det tar, øker også med økende alder. Tiden hans er, i.h.t. WAVA, verd like mye som 2:28:11, for enn 22-35-åring! Det skal normalt ta noen år å trene seg opp til et så høyt nivå!